Top

Basiskennis textiele grondstoffen (1 dag) in eigen bedrijf

  • Basiskennis textiele grondstoffen (1 dag) in eigen bedrijf
570,00

Deze cursus is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in de gordijn- en tapijtverkoop, bed- en huishoudtextiel, gordijnconfectie of werken met stoffen en garens. Voor al deze mensen is het van belang dat zij zich hebben verdiept in de warenkennis van de stoffen en op de hoogte zijn van de eigenschappen van de eindprodukten die ze verkopen of verwerken.

Door kennis van de grondstoffen bent u in staat gordijnen aan uw klant te leveren die aansluiten bij het verwachtingspatroon dat de klant van zijn gordijnen heeft. Dit leidt tot een grotere klanttevredenheid, en dus tot betere verkoopresultaten.

Deze kennis is niet alleen van belang voor de gordijn- en tapijtspeciaalzaken, maar ook voor gordijnateliers, interieuradviseurs, stylisten,inkopers en vertegenwoordigers van stoffengroothandels. Oorzaken van klachten aan stoffen zijn sneller te achterhalen of door toepassing van de kennis juist te voorkomen!

U leert eigenschappen van verschillende soorten grondstoffen te vertalen naar het karakter van het eindproduct.

Prijs per persoon € 190,- vanaf 3 deelnemers.

Deze training is de basis voor de trainingen productkennis tapijt en productkennis gordijnen. Wij maken met u een afspraak op welke datum u de training in uw bedrijf wilt houden.

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over