Top

Over Gordijnadvies

Gordijnadvies.nl is het trainingscentrum voor de woonbranche. 
Cursussen en trainingen afgestemd op iedereen die werkzaam is in de woningtextiel, met name voor gordijnen, stoffen, tapijt en confectiemachines. 

Juist nu in deze veranderende tijden waarin internet steeds meer zijn intrede doet in de interieurbranche is het erg belangrijk dat men zich onderscheid en vakkennis is daarbij een toegevoegde waarde waarmee u vrij snel resultaat boekt. Geef u en uw medewerkers de kans zich te ontwikkelen. Dit zal de kwaliteit van uw onderneming ten goede komen. 

Naast het geven van trainingen wordt de gordijnadvieslijn bemand door René Manders. Deze lijn is in het leven geroepen om detailisten te helpen met vragen van consumenten waarop zij geen antwoord weten te geven. Gordijnadvieslijn: 0900 - 2345630 (20 cent per minuut) 

De trainingen worden gegeven door René Manders, die zijn kennis van jarenlange ervaring op het gebied van gordijnstoffen, tapijt, confectietechniek, interieurstofferingen en geschillen overdraagt.
Niet alleen verkopers, maar ook vertegenwoordigers van stoffenleveranciers, stoffenfabrikanten, stylisten en gordijnateliers worden door hem getraind en bijgeschoold. 

U heeft als professional recht op de beste uitleg, ondersteund met een uitgebreide collectie bijzondere stoffen. Door eigen onderzoek op gordijnstoffen tijdens de cursus wordt uw kennis verder verdiept.
Tijdens de training wordt aan de hand van film en beelden een goed inzicht gegeven in de totstandkoming van de diverse textiele stoffen.