Top

Verstekplooien berekenen

  • Verstekplooien berekenen
475,00

Plooien in verstek wil zeggen dat de plooi recht naar beneden hangt, en de tussenruimte schuin naar de volgende plooi loopt.

Het ingeven van 4 maten is al voldoende om alle gegevens voor een schuin geplooid gordijn als antwoord te krijgen. Met de antwoorden kan de mal getekend worden. De driehoekige mal bevat de uitkomsten van de tussenruimte, de plooibreedte en de schuine bovenkant. Maar ook de plooidiepte die ingesteld moet worden op de machine wordt berekend.

Er is een mogelijkheid om meer of minder plooien op te geven. Hierdoor kan een naar eigen inzicht betere of mooiere plooi of plooiverdeling in het gordijn gemaakt worden.

Als je wilt weten hoeveel stof er nodig is om het schuine geplooide gordijn te kunnen maken, hoef je naast de klaarmaten nog slechts baanbreedte, aantal banen en rapporthoogte op te geven. De applicatie rekent uit hoeveel stof er nodig is om het gordijn te kunnen maken.

Prijs licentie: € 475,- eenmalig, verlenging per jaar € 80,- exclusief btw.

Om schuine geplooide gordijnen op een betrekkelijk eenvoudige wijze te maken wordt door gordijnadvies in een training uitgelegd. Tijdens deze training wordt een schuin geplooid gordijn gemaakt.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over